InicioEspañaAUTOPREU consolida el seu relleu generacional en col·laboració amb CEDEC, consultoria estratègica...

AUTOPREU consolida el seu relleu generacional en col·laboració amb CEDEC, consultoria estratègica d’empreses

A més, en els més de 3.500 m2 d’instal·lacions i més de 1.000 m2 d’aparcament de què disposa, hi té ubicat un servei de taller mecànic Bosch Car Service on ofereix tota mena de reparacions i manteniment professional de l’automòbil amb la màxima comoditat i garantia de qualitat per als seus clients. Addicionalment, l’empresa disposa d’una botiga per a la venda i la instal·lació de tot tipus de recanvis i accessoris.

Fundada el 1978, AUTOPREU ha esdevingut tot un referent al sector dins de la seva zona d’influència i ja té al capdavant la segona generació de l’empresa. Amb la col·laboració de la consultoria d’organització estratègica d’empreses CEDEC, la nova direcció consolida el relleu generacional tot mantenint els estàndards més alts de qualitat, que són senya d’identitat de l’empresa des del seu inici.

La segona generació de l’empresa treballa per definir una nova organització funcional que li proporcionarà més eficiència i augmentarà la productivitat de la plantilla, de manera que aconseguirà millorar els objectius marcats per les generacions anteriors i impulsarà el creixement del negoci.

AUTOPREU, SL col·labora, des del juliol del 2015, amb la consultoria CEDEC en la millora de la seva gestió empresarial. Actualment, l’empresa afronta el seu futur immediat amb unes totals garanties d’èxit i consolidant amb fermesa la feina feta fins ara.

CEDEC és la consultoria d’organització estratègica líder a Europa en gestió, direcció i organització d’empreses familiars des de l’any 1965. La seva finalitat és posar a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que els resultin més eficients, a fi d’optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir i treballar junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial.

El seu factor diferencial recau en la seva contrastada metodologia de treball. CEDEC treballa amb i per els empresaris amb l’objectiu d’implementar de forma efectiva, en empreses familiars de qualsevol mida, una gestió professional i actualitzada per mitjà de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Implantada a Espanya des de 1971, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 de les quals a Espanya.

Amb oficines a Espanya a Madrid i Barcelona, la consultora d’organització estratègica per a empreses familiars CEDEC està present a França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia.

El treball i la consolidació del CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

No te lo pierdas

Noticias relacionadas